Ezt nem tudtuk Hajdú Péter gyártócégéről
Rövid portrét közölt a 444.hu Hajdú Péterről és cégéről. A televíziós személyiség és médiavállalkozó Frizbi Entertainment nevű cége nem csupán műsorgyártással, hanem reklámidő és reklámhely értékesítéssel is foglalkozik. 

Rövid portrét közölt a 444.hu Hajdú Péterről és cégéről. A háttérbeszélgetésekre és a Hajdú Péterrel való találkozásra épülő cikkből kiderül, hogy a Frizbi, az Összeesküvők, a Megasztár, a Bűnök és szerelmek és a Jóban rosszban műsorokat teljesen vagy részben, alvállalkozóként gyártó Frizbi Entertainment nem csupán gyártással foglalkozik, hanem reklámidő és reklámhely-értékesítéssel is foglalkozik.

„Elsősorban nyilván tévére és rádióra árulunk, de volt már kampányunk újságban is. Itt jön be a komparatív előnyöm. Jól tudok szponzort, hirdetőt szerezni. Leülök valakivel tárgyalni. Ötven százalék eleve utál, velük nem fogok üzletet kötni. A másik 50 százalékkal viszont elérem a maximumot” – mondta.

A cikkben azt is elárulta, hogy a Frizbi Entertainment együtt dolgozik a Hell energiaitalmárkával is.

„Mi csináljuk a Hell energiaital marketingjének egy részét. Az ottani tulajokkal merült fel, hogy csinálunk egy csomagoló céget. A vállalkozást meg is alapítottuk, de hogy őszinte legyek, ebből nem lesz már semmi” – mondta.

A teljes cikket itt olvashatja.