Másodállásban a Tv2 celebjei
Márciusban két új műsort indít a Tv2. A Másodállásban sztárok próbálják ki magukat egy rég áhított szakmában, az  Én is szép vagyok című műsorban pedig Lakatos Márk segít. 

A Tv2 tavasszal két új műsorral jelentkezik: az átalakulni vágyó nők Lakatos Márkkal szépülhetnek az Én is szép vagyok című műsorban, míg a Másodállásban álmaik szakmájában próbálhatják ki magukat a sztárok.

A Másodállás március 11-én délután kerül képernyőre, a műsorban közismert emberek kapják meg a lehetőséget, hogy kipróbálják magukat egy régóta áhított, ám eddig számukra teljesen ismeretlen szakmában. A hazai és külföldi helyszíneken készülő sorozatban olyan sztárok szerepelnek, mint Várkonyi Andrea, Bochkor Gábor, Iszak Eszter, Ganxsta Zolee, Karsai Zita és Váczi Gergő.

A vasárnapi, Tv2-es epizódpremiert követően, a következő szombat délutánján a FEM3 is műsorra tűzi a Másodállást.

Március 21-én, szerdán késő este debütál az Én is szép vagyok című sorozat. A műsor házigazdája és stylist-ja, Lakatos Márk minden epizódban tetőtől-talpig átváltoztat egy vállalkozó kedvű nőt. A FEM3-on ezt a műsort is megismétlik, vasárnap késő este kerül adásba. Mint ismert, Lakatos Márk visszatér a Tv2-höz, ahol nyolc éve kezdett el dolgozni, az elmúlt években pedig a Viasat3-on működött közre átváltozós műsorban